TecArt pResents

Radiant void

31 jan - 04 feb
TICKETS FOR AFTERPARTIES!
Glitched Image
Glitched Image

about

GOGBOT... SRadiance from the Void – een kosmische moshpit waar licht en geluid de conventionele realiteit aan gort slaan.OUNDS TASTY. TELL ME MORE?

TEC ART Festival 2024, in cahoots met Lumus Instruments, verandert het Katoenhuis in een zwarte vortex van artistieke anarchie. Elke kamer, een schimmige crypte, explodeert in een visueel opstand, een brutale flirt met chaos en waanzin. Dit is geen kunstgalerie; dit is een artistieke straatgevecht waar de regels van kunst en zintuiglijke waarneming aan flarden worden gescheurd. Staal je zenuwen voor een overrompelende sensory overload, een visueel schisma waar de normen van schoonheid en realiteit imploderen. Hier, in het hart van de duisternis, is het niet alleen de kunst die jou uitdaagt, maar het is jouw eigen perceptie die op de proef wordt gesteld. ‘Radiance from the Void’ is een uitnodiging om kopje onder te gaan in het absurde, een trip naar de randen van de kunst, waar de lijn tussen waanzin en genialiteit vervaagt in een orgie van het ongeziene.

Grab your tickets

Feed your head,

and be a good chef!

Including afterparties!

Art by by Arno Coenen. AI artist.

Partners

We are immensely grateful for the ongoing support of our partners, which enables us to make GOGBOT a successful and groundbreaking festival.
Thanks to their invaluable assistance and subsidies, we can deliver a one-of-a-kind and mind-blowing experience to our audience year after year.